Privacy policy – Fysio Medisch Centrum Rijssen – Rijssen
Header afbeelding

Adresgegevens

Wijnand Zeeuwstraat 26E
7462DE Rijssen

Tel: 0548-215015
E-mail: info@fysiomcr.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: op - aanvraag

Privacy policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

  • E-mailadres
    • Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.
  • Postadres
    • Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.
  • Telefoonnummer
    • Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.
  • Overige persoonsgegevens
    • Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (d.m.v. cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:
      • de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
        • de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
        • de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
        • de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden over dit belang prevaleren),
        • of u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.
        • Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.
  • Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens
    • Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of  wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.
  • Veiligheid opslag van gegevens
    • Veiligheidscriteria
      • Wij slaan zo min mogelijk gegevens van u op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.

Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware.

  • Contact
    • Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomende geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.