Fysiotherapie na Corona

Fysiotherapie na Corona

Onze fysiotherapeuten Daniëlla Rafaëla, Jidske Boksebeld-Hunink en Youri Nijland hebben bijscholing gevolgd over de fysiotherapeutische behandeling na het coronavirus. Daardoor zijn ze volledig op de hoogte van de gevolgen van het coronavirus op het lichaam en hoe ze kunnen helpen bij het lichamelijk herstel.

Wij werken volgens een protocol gebaseerd op behandeladvies van onze beroepsgroep KNGF, welke telkens up-to-date gehouden wordt bij nieuwe ontwikkelingen. Zo blijven ook wij op de hoogte.

Elke patiënt heeft een andere aanpak nodig. Daarom wordt u met aandacht begeleid om een nieuwe balans te vinden tussen belasting en belastbaarheid. Het herwinnen van uw spiermassa en conditie zijn onderdelen van het revalidatietraject.

Daarnaast wordt er samen gewerkt met de diëtisten van Diëtistenpraktijk Zo Gezond! Een goed voedingspatroon draagt bij aan uw herstel, maar ook aan het opbouwen van de spierkracht.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken, neem dan contact op met Daniëlla, Jidske of Youri.

Chat openen
Hallo! Kunnen we u ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij Fysio Medisch Centrum Rijssen. We beantwoorden via de WhatsApp 5 dagen per week, tussen 08.00 - 17.00 uur. Open nu de WhatsApp en stel uw vraag!