Alide Oosthoek-Markvoort

Functie: Algemeen Fysiotherapeut, bekkentherapie en zwangerschapsgerelateerde klachten, BIG reg.nr.: 09034425104

E-mailadres: alide.oosthoek@fysiomcr.nl

Aandachtsgebied:
Bekkentherapie
Zwangerschapsgerelateerde klachten

Meer over Alide:
Mijn naam is Alide Oosthoek-Markvoort en sinds 1981 werk ik met veel plezier in onze praktijk. Ik woon in Rijssen en ben getrouwd. Wij hebben 2 volwassen kinderen. In de zomer trekken wij er graag op uit met onze caravan naar Noord Italie. In de winter genieten wij van de Oostenrijkse bergen, waar we graag te skiën.
In de loop van de jaren heb ik uiteraard veel veranderingen gezien in de gezondheidszorg en natuurlijk ook in de fysiotherapie. Dit is zeker een goede ontwikkeling en steeds heb ik alle na-en bijscholingen met veel enthousiasme en plezier gevolgd. Een fysiotherapeut is nooit uitgeleerd.
Naast mijn werk in de praktijk als regulier fysiotherapeute, heb ik mij gespecialiseerd in het bekkengebied.
Ik behandel zowel vrouwen als mannen bij klachten van ongewild urine –en/of ontlastingsverlies. Ook klachten van aandrang-incontinentie en klachten van “zeer vaak plassen” zowel bij mannen alsook bij vrouwen zijn zeer goed te behandelen. Bij de mannen is dit vaak na een prostaat operatie.
Veel vrouwen die ik behandel tijdens de zwangerschap hebben klachten in het bekkengebied. Vaak wordt dan gedacht aan bekkeninstabiliteit. Heel vaak echter is er niet echt sprake van een bekkeninstabiliteit, maar heeft de vrouw wel veel pijn bij lang lopen/zitten/liggen en staan. De klachten zijn goed te behandelen dmv van een zeer gerichte aanpak  Er wordt door mij behandeld op advies van de verloskundige, huisarts of gynaecoloog, maar ook zonder verwijzing kunnen de zwangere  vrouwen behandeld worden.
Ik ben bevoegd om inwendig te handelen. Dit uiteraard in overleg en met uw toestemming.
De behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar uit de aanvullende verzekering en vallen niet onder uw eigen verplichte bijdrage.
Wilt u meer weten of advies, bel gerust: tel 215015 en vraag naar
Alide Oosthoek-Markvoort

Terug naar overzicht