FLOOR® Zwangerschapstraining

FLOOR® Zwangerschapstraining

FIT, VOORBEREID EN VOL VERTROUWEN: FLOOR®!
Van harte gefeliciteerd! Je bent zwanger of net moeder geworden. Wat goed dat je op een verantwoorde manier aan de slag wilt gaan met je gezondheid in deze bijzondere periode van jouw leven. Onze enthousiaste Floor-Fysio® helpt je hier graag mee! Floor® is misschien nieuw voor je, wat kan Floor® voor jou betekenen?

Floor® Zwangerschapstraining

Je bent van harte welkom vanaf je termijnecho. Instappen daarna kan op elk moment en doortrainen tijdens je zwangerschap kan tot zolang als jij het prettig vindt. Vaak is dat gewoon tot aan de uitgerekende datum. We trainen elke maandag van 19:30-20:30 uur in doorlopende groepen OUTDOOR, op verschillende locaties binnen Rijssen. Naast andere zwangere deelneemsters train je ook samen met vrouwen die kort geleden bevallen zijn.

De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau. Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Door onze achtergrond als fysiotherapeut kun je (juist) ook meedoen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wil is er altijd een weg. We hebben uitstekend contact met de verloskundigen in de buurt en kunnen ook altijd even overleggen met hen als daar een reden voor is.

Floor® Bevallingsvoorbereiding

Tijdens de trainingen komt er ongemerkt al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar we bieden je de mogelijkheid om daarnaast een extra avond Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen. No-nonsens, eerlijk & toepasbaar. En gewoon ook leuk! De mooiste periode om hiermee te starten is tussen de 30e en 34e week van je zwangerschap.

Een groep bestaat uit maximaal 5 stellen. De Floor® Bevallingsvoorbereiding kan ook apart afgenomen worden als je niet de fysieke trainingen volgt. Wil je liever niet in een groep? Of passen de tijden je niet? Neem dan even contact op voor de privémogelijkheden.

Floor® Hersteltraining

Wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Dan ben je welkom bij de Floor® Hersteltraining! Het is een perfecte opstap naar weer fit worden. Je bent van harte welkom vanaf 3 weken na je bevalling. Beviel je via een keizersnede dan na 6 weken. Maar stuur gerust eerder even een berichtje voor tips en adviezen. Bij een ongecompliceerd herstel kan starten met (verantwoord) bewegen vaak al wat eerder. Leidend is altijd hoe jij je voelt en dan zorg ik voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem).

Proeftrainingen zijn altijd mogelijk en gratis, maar alleen na het invullen van het intakeformulier en een korte intake vooraf. We hechten er veel waarde aan om van te voren te weten waar we rekening mee kunnen houden.

Interesse in een proeftraining? Of wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Jidske Boksebeld-Hunink.

Kosten strippenkaart

5 lessen voor € 60,00
10 lessen voor € 110,00
Bevallingsvoorbereiding voor € 45,00
Complete cursus (10 lessen en bevallingsvoorbereiding) voor € 140,00

Neem contact met ons op over de kosten als je liever privéles krijgt. De 10-strippenkaart is 12 maanden geldig vanaf dag van afname. Behalve de 5 strippenkaart, deze is 6 maanden geldig.

Er zijn mogelijkheden om de kosten van deelname aan de Floor® training (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. Kijk in je polisvoorwaarden wat bij jou van toepassing is!

Door deel te nemen aan de trainingen van FysioMCR verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.

Chat openen
Hallo! Kunnen we u ergens bij helpen?
Hallo, welkom bij Fysio Medisch Centrum Rijssen. We beantwoorden via de WhatsApp 5 dagen per week, tussen 08.00 - 17.00 uur. Open nu de WhatsApp en stel uw vraag!